آژانس مسافرتی پرین پرواز پارسه
شروع تور از 24 بهمن , 1397
02188200522
5 شب وین
 مسیر سفر
تهران
    
وین
 نوع سفر
هوائی   -  Austrian Air
 هتل‌ها
نام هتل خدمات هتل قیمت 2 تخته قیمت 1 تخته کودک با تخت
6 تا 12 سال
کودک بدون تخت
2 تا 6 سال
توضیحات
هتل 4 Star
b.b
تومان
نام هتل هتل 4 Star
خدمات هتل b.b
قیمت دو تخته 0 تومان
قیمت 1 تخته 0 تومان
کودک با تخت 6 تا 12 سال 0 تومان
کودک بدون تخت 2 تا 6 سال 0 تومان
توضیحات
وین
 تاریخ برنامه سفر
تاریخ شروع تور : 24 بهمن , 1397 - تاریخ پایان تور : 29 بهمن , 1397
 مدارک لازم
اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه¬‌های قبلی الف) مدت اعتبار حداقل 6 ماه از تاریخ ورود و داشتن دو صفحه سفید روبروی هم ب) ارائه گذرنامه جداگانه برای هر نفر الزامی است. 2) 6 قطعه عکس 4 *3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید، کاملاً از روبرو، بدون لبخند، بدون عینک، گردی صورت کاملاً مشخص باشد، حداکثر برای 6 ماه اخیر (عکس با گذرنامه و ویزاهای قبلی یکی نباشد.) 3) اصل شناسنامه و ترجمه به همراه کپی از کلیه صفحات آن 4) اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک فقط به زبان انگلیسی ( ارائه گردش حساب و گواهی تمکن الزامیست و زمان صدور گواهی حساب بانکی حداکثر 10 روز قبل از تاریخ تحویل مدارک به سفارت باشد و سایز پرینت بانکی A4 باشد.) الف) حساب‌های جاری: کارکرد شش ماه اخیر به زبان انگلیسی به همراه گواهی تمکن بامانده یکسان ب) گواهی تمکن به زبان انگلیسی برای سپرده‌¬های بانکی به همراه گردش شش ماهه سود به زبان انگلیسی از طرف بانک، همراه با مهر شعبه و امضاء بانک (ارائه گواهی تمکن برای حساب گردش سود نیز الزامی است) * باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ريال باشد. 5) اصل و ترجمه سند مالکیت 6) اصل و ترجمه مدارک شغلی الف) پزشکان: پروانه مطب یا حکم کارگزینی از بیمارستان، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی ب) وکلا: پروانه وکالت ج) مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، سمت و میزان حقوق دریافتی و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان د) بازنشسته‌ ها: ارائه حکم بازنشستگی، ارائه آخرین فیش حقوقی ه) مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان و) در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آخرین آگهی تغییرات ی) معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه: اصل حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار به همراه فیش حقوق و سابقه بیمه تامین اجتماعی با مهر سازمان ز) دانش آموزان، دانشجویان: اصل و ترجمه نامه اشتغال به تحصیل * جهت دانش آموزانی که در سال تحصیلی قصد سفر دارند، علاوه بر نامه اشتغال به تحصیل، ارائه اصل و ترجمه رضایتنامه کتبی از مدیریت مدرسه با ذکر تاریخ سفر الزامی می‌باشد. 7) برای فرزندان زیر 18 سال که بدون همراهی یکی از والدین سفر می‌کنند رضایت¬نامه محضری الزامی است و نیاز به ترجمه به زبان اسپانیایی دارد. 8) اصل و ترجمه مدارک شغلی و مالی همسر برای خانم‌¬های خانه¬‌دار * حضور کلیه مسافرین ( به جز افراد زیر 6 سال ) جهت انگشت نگاری در سفارت الزامی میباشد. * تکمیل فرم مشخصات فردی به صورت کامل و دقیق * اصل مدارک تا زمان بازگشت مسافر از سفر، نزد آژانس باقی می ماند. * چک رمزدار یا ضمانت¬نامه بانکی برای هر نفر حداقل به مبلغ 500.000.000 ريال در وجه آژانس محل ثبت نام جهت ضمانت حسن اجرای تعهدات که پس از بررسی مدارک در صورت نیاز به ضمانتهای بیشتر متعاقبا اعلام می‌-گردد.
 خدمات آژانس
بلیط رفت و برگشت با پرواز-ترانسفر فرودگاهی -بیمه مسافرتی-ویزای شنگن
 توضیحات

نرخ نوزاد 250 یورو می باشد

  برای خرید این تور با آژانس مسافرتی پرین پرواز پارسه و شماره  02188200522  تماس حاصل فرمایید .

تور وین از تهران

شما را به خواندن مطلب " " دعوت می‌کنیم .

یک دیدگاه بزارید...

برای تماس کلیک کنید
وبلاگ گردشگری پرواز یار
۱۱ دلیل که شما را برای سفر به باکو مشتاق‌تر می‌کند
۱۰ مقصد گردشگری خانوادگی در تایلند
۸ جاذبه مشهور در آگرا، هند که نباید از دست بدهید
پرواز یار
کليه حقوق اين سايت متعلق به  پرواز یار  می باشد .
درباره پرواز یار
پرواز یار صرفا تبلیغ کننده تورهای مسافرتی است که و خود فروشنده تورهای مسافرتی نیست.